İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Liselere Geçiş Sistemi (LGS )Sınavına başvuracak Açık Öğretim Ortaokulu öğrencilerinin Merkezî Sınav başvurusu, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava(LGS) katılmak isteyen Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine müracaat ederek Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Yönetim sistemi (aionet)  üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru kılavuzunun 2.maddesinin 2. Bendi kapsamındaki sınava başvuru şartını taşıyan Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri (Örgün ortaöğretim kurumuna kayıt olma şartını taşımak ve Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı 3. dönemi itibarıyla mezun veya mezun olabilecek durumda olmak) Halk eğitimi merkezi müdürlüklerine müracaat ederek, Açık Öğretim Ortaokulu bilgi yönetim sistemi (aionet) üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 15:17 - Görüntülenme: 45
Kaynak: AÖO