İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi

Ergün GÜLER - Müdür Yardımcısı

İlk – Orta – Lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Edirne Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2011 yılında mezun oldu. 2011-2014 yıllarında Erzurum-Şenkaya-Nişantaşı Yeşilköy İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı. İstanbul-Sultangazi-Orhangazi İlkokulunda öğretmen ve idarecilik görevlerinde bulundu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ve Atatürk Üniversitesi Afet ve Acil Durum Yönetimi bölümünden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü okuyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Müdür Yardımcımız 2018 yılı itibariyle Sultangazi Halk Eğitimi Merkezinde Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Sultangazi Kaymakamlığı´nda görevlendirme çalışmaktadır.