İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları Yedek Salon Aday İşlemleri

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları Yedek Salon İşlemleri 01-11 Mart 2024 tarihleri arasında  yapılacaktır.

Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem kayıt tarihleri arasında seçmiş oldukları sınav bölgesinden "zorunlu ikamet değişikliği, askere alınma/terhis, tutuklu/hükümlü, sağlık kurulu raporu" sebepleriyle farklı bir sınav bölgesinde yedek salonda sınava girmek isteyen öğrenciler; 01-11 Mart 2024 tarihleri arasında mazeretlerini belirten belge ve dilekçe ile sınava girecekleri il/ilçe millî eğitim müdürlüklerinde bulunan Bölge Sınav Yürütme Komisyonuna başvurması gerekmektedir.

Mrt

Şehit Furkan Doğan İmam Hatip Ortaokulu karate takımı son hız çalışmalarına devam ediyor. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi Cebeci Ek Hizmet Binamızda İlk Yardım Eğitimlerimiz başladı. Sen de katıl!

Şbt

Halk Eğitimi Merkezi Cebeci ek hizmet binasında bulunan kurumumuz dersliklerinin tüm led lambalarını yeniledik.

Şbt

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen MTS Direksiyon Eğitimi Sınav Sorumlusu kursu Öğretmen Ergün Güler'in anlatımıyla devam etmektedir. Emeklerinize sağlık...

Başvuru Koşulları

•  15 yaşını doldurmuş ve TC Vatandaşı olan herkes TEMEL AFAD GÖNÜLLÜSÜ olabilir.
  •  Destek AFAD Gönüllüsü eğitimlerine katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.

Gönüllülük başvuruları e-devlet üzerinden alınmaktadır, lütfen başvuru yapmak için butona tıklayınız.

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI ORTAOKUL 2. DÖNEM E-SINAV DUYURUSU

SINAV TARİHİ

Sınavlar, 1 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında her aday için 2 (iki) oturum hâlinde yapılacaktır.

SINAV MERKEZLERİ

Sınav 81 ilde ve KKTC’de belirlenen e-Sınav Merkezlerinde gerçekleştirilecektir.

Sultangazi E-Sınav Merkezi :  Cebeci Mah. Çanakkale Şehitleri Cad. No: 93-95 İç Kapı No: 1 Sultangazi / İstanbul İl merkezine uzaklık: 10 km İlçe merkezine uzaklık: 400 m Tramway - Otobüs - Dolmuş Tramvay durağına bir dakikalık uzaklıktadır.

e-SINAV RANDEVU TARİHLERİ

e-Sınava katılacak öğrenciler sınava katılacakları e-Sınav salonlarını ve sınav oturumlarının randevularını 8 – 17 Şubat 2024 tarihleri arasında öğrenci T.C. kimlik numarası(veya öğrenci numarası) ve şifreleri ile; Açık Öğretim Ortaokulu https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx internet adreslerinden giriş yaparak alacaktır. Bu tarihler arasında e-Sınav randevusu almayan öğrencilerin sınav randevu işlemleri 18 – 20 Şubat 2024 tarihleri arasında resen yapılacaktır.

Şbt

Eğitici eğitimi kursu kapsamında birleştirilmiş sınıflı köy okullarını konu edinerek uygun öğretim yöntem teknikleri ile dersimizi işledik. Eskiye döndük, eskiyi yad ettik. Emeği geçen aday eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz.