İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi

REHABİLİTASYON MERKEZİNDE AÇMIŞ OLDUĞUMUZ KURSLARIMIZ

Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi olarak her yerde her alanda kurs sloganıyla rehabilitasyon merkezinde de kurslar açtık.Engelli öğrencilerimizi topluma kazandırabilmek ve iş hayatında yer almalarını sağlayabilmek için ´´servis komisi´´ kursu açtık.Bu kursumuzda 14 öğrencimiz kurs görerek iş hayatlarında yerlerini aldılar.

Bunun yanında veli çocuğunu  rehabilitasyon merkezlerine bırakmaya geldiği zaman boş zamanlarını değerlendirebilmek amacı ile velinin ilgi ,yetenek ve istekleri doğrultusunda Drama ,Okuma Yazma , Seramik Boyama , El Sanatları.... kurslarına da yer verdik.

Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi olarak bu yıl rehabilitasyon merkezlerinde yaklaşık 80 çocuğumuza ve 74 velimize  değişik alanlarda kurs verdik.

Yayın: 30.11.2017 - Güncelleme: 30.11.2017 15:08 - Görüntülenme: 393